فلسفه اسپورت کیک بوکسینگSKF

ورزشهای رزمی همیشه دارای منابع خوب و مثبت برای اقشار سنی مختلف برای خردسالان، جوانان و بزرگسالان چه مرد و چه زن، بوده است و می بینیم که مردم چگونه می توانند از نظر روحی فیزیکی، قدرت، اعتماد به نفس و دلپذیری را از این ورزش زیبا بدست بیاورند. در این میان استایل های مختلفی توسط مربیان با طرز تفکر مختلف که ناشی از ریشه های تاریخی، جغرافیایی و فرهنگی دارد، بنیان نهاده شده لذا از آنجائی که مردم با تفکرات مختلف در نقاط مختلف دنیا شکل و مختصات خود را دارا هستند دیدگاه های مختلف نسبت به ورزش های رزمی پیدا کرده اند و هر روز در حال پیشرفت در این زمینه می باشند.
فدراسیون جهانی اسپورت کیک بوکسینگ با نظر و احترام به همه اعتقادات مردم در نقاط مختلف دنیا مفتخر است که توانسته سیستم جدیدی از کیک باکسینگ با قوانین صحیح و منطقی در سطوح مختلف تمرینی و مسابقات فراهم آورد که هنرجویان علاقمند در دوره های Beginner – Intermediate - Advance و هر استایلی که بوده باشند بتوانند خلاء تکنیکی و تمرینی و مسابقه ای خود را پر کنند و...
خود را در سطوح مختلف زمانی رزمی بالا ببرند. بخش بعدی فلسفه اسپورت کیک بوکسینگ آموزش مربیان است، با توجه به اینکه مربیان چراغ راه و راهنمای هنرجویان به حساب می آیند، اعتقاد داریم که هرچه سطح مربیان از نظر علوم فیزیکی، روح و دانش در سیستم های مختلف تمرینی ، علوم سایکولوژی"Psychology" مدیریت کلاسی و علوم رفتاری بالا برود بطور قطع تاثیرات مثبت بر روی هنر جویان می گذارد و این یکی از پایه های مهم در پیشرفت به شمار می آید. ما معتقد هستیم که اسپورت کیک بوکسینگ توانسته است برای اولین بار به همه موارد ذکر شده نظم و سازمان دهد و مربیان می توانند در قالب اسپورت کیک بوکسینگ به رویاهای خود جامع عمل بپوشانند.
سبك اسپورت كيك بوكسينگ ايران از سال 1378 توسط مستر ستار عليپور در ايران شروع به كار كرد و به ثبت فدراسيون ورزش های رزمی رسيد واز ارديبهشت 1380، مستر ستار عليپور رسماً رياست سبك را بر عهده گرفتند. که ایشان در سال 1386 از ایران مهاجرات نمودند. مسترعباس زندی که تا قبل از مهاجرت مستر علیپور به عنوان عضو کمیته فنی و رئیس استان تهران و نائب رئیس سبک فعالیت می کردند، از سوی فدراسیون ورزشهای رزمی به عنوان رئیس اسپورت کیک بوکسینگ منصوب گردیدند. به دستور ايشان افرادي به عنوان مسئولین كميته‌هاي سبك منصوب شدند.
به طور كلي سبك اسپورت كيك بوكسينگ ايران همواره سعي بر اين داشته است كه نيروهاي خود را به سمت رعايت نظم، انضباط واحترام به رده‌هاي بالاتر و يادگيري صحيح تكنيك‌هاي رزمي سوق دهد. به همين دليل مي‌توان اين سبك را به عنوان يكي از منظم‌ترين و كم حاشيه‌ترين سبك‌هاي فدراسيون ورزش‌هاي رزمي دانست. آنچه كه در اين سبك مورد توجه قرار گرفته است در وهله اول يادگيري صحيح تكنيك‌هاي كيك بوكسينگ مي‌باشد. اگر به تاريخچه ، فعالیت وعملكرد سبك در سال‌هاي گذشته توجه نمایید، با برگزاري مسابقات ، دوره‌هاي آموزشي ، استاژهای فني ، كلاس‌هاي داوري و همچنین همکاری با آكادمي ملي المپيك، ازجانب فدراسیون اين سبك تحت عنوان کمیته اسپورت کیک بوکسینگ ارتقاء یافت.
به طور كلي با هدف بالا بردن سطح علمي اعضای فني اسپورت كيك بوكسينگ مي‌باشد.
1- فلسفه کمیته اسپورت کیک بوکسینگ SKF چیست ؟
مجموعه استایلهای سبک اسپورت کیک بوکسینگ دارای 80 درصد کیک بوکسینگ و 20 درصد، ترکیبی از فنون کاراته شامل تکنیکهای دفاع شخصی، حالتهای مختلف ایستادن، تعدادی از تکنیکهای پرتابی، قفل کردن مفاصل که از آیکیدو، جوجیتسو اقتباس شده است. هنرجویان ورزشهای رزمی جویاگر منافع ذیل می باشند :
1- توانایی مبارزه در اسپورت کیک بوکسینگ که در رده های زیر انجام می شود:
الف. Face Contact
ب. No Face Contact
ج. Self Defense
د . Ring Fight
2- بهبود سلامت جسمانی و روحی 3- بدنسازی 4- دفاع شخصی 5-اعتماد بنفس
3- مرکز اسپورت کیک بوکسینگ در کجا واقع می باشد؟
مرکز اسپورت کیک بوکسینگ در ایران و مسئولیت آن با گرندمستر عباس زندی می باشد. مسابقاتSKF مربوط به آن در کشورهای عضو برگزار می شود.
استایل های مسابقاتSKF از قرار زیر می باشد:
1-Face Contact که شامل ضربات دست و پا به صورت و بدن می باشد.
الف - مسابقات بین المللی ب - مسابقات قاره ای ج - مسابقات کشوری د - مسابقات استانی
2- No Face Contact که شامل ضربات دست به بدن و ضربات پا به صورت و بدن می باشد.
الف - مسابقات بین المللی ب - مسابقات قاره ای ج - مسابقات کشوری د- مسابقات استانی
3- Self Defense مسابقات دفاع شخصی
الف - مسابقات بین المللی ب - مسابقات قاره ای ج - مسابقات کشوری د - مسابقات استانی
4- Ring Fighting مسابقات داخل رینگ
الف - مسابقات بین المللی ب- مسابقات قاره ای ج - مسابقات کشوری د - مسابقات استانی
هر کدام از مسابقات قید شده قوانین و مقررات داوری بخصوص خود را دارند. برندگان اول، دوم و سوم و در بعضی موارد چهارم، پنجم و ششم امتیازات مختلفی بر حسب نوع و گروه بندی مربوطه به مسابقه می گیرند. مسابقه دهندگان می توانند با جمع آوری امتیازات وارد مسابقات که در گروه بالاتری قرار دارند وارد شوند.